e Twinning Projesi

Matematikte ilk Adım " The First Step'in Matematics " e Twinning projesine 3 yaş F şubesi öğretmeni Fatma TUNÇ VE 4 yaş G şubesi öğretmeni Kübra MACİT dahil olmuş ve proje okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

Projenin kurucusu Konya Keskesler Anaokulu Müdürü Şükran KANDIR VE Litvanya ülkesi Kedaniy lopselis-darzelis, Pasaka okulu öğretmeni Rasa Simonaviciane ile kurulmuştur.

Proje Erasmus projesi olup bizim okulumuzda e Twinning ayağı uygulanacaktır. Bu proje ile bizler de okulumuzda uluslararası okul öncesinde matematik uygulamalarını görebilme ve kullandığımız matematik uygulamalarını katşılıklı aktarabilme şansını bulabileceğiz.

Proje ortağı öğretmenler matematikte iyi uygulamaları paylaşacak aylık etkinlikler twispase sayfalarına yüklenecektir.

21.10.2020 452